Malawi 2009

Dit album bevat de fotos van onze trip naar Malawi in 2009. Stuart Grant is helaas overleden sinds ons vorige bezoek in 2006. We nemen grond mee uit Engeland, om op zijn graf te plaatsen. Deze keer staat ook een safari naar het South Luangwa National Park in Zambia op het programma.

Beginpagina » Malawi 2009 » Vakanties » 2009/04 - Malawi, Kambiri Point / Zambia, South Luangwa

2009/04 - Malawi, Kambiri Point / Zambia, South Luangwa

Onze eigen trip naar Malawi. Op uitnodiging van Esther Grant, konden we gewoon met z'n drietjes naar SMG Ltd komen voor een fijne vakantie. Klik op de kaart voor de safari route.
Malawi2009-05-05om12u02m44.jpg
About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.