Malta 2012

De fotos van onze trip naar Malta in oktober 2012. Wederom naar onze favoriete plaats Qawra, naar ons favoriete hotel San Antonio, met ons favoriete kamermeisje Emma. En natuurlijk heb ik were gedoken bij mijn favoriete duikcentrum MaltAqua.

Beginpagina » Malta 2012 » Vakanties » 2012/10 - Malta, Qawra
About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.