Spanje 2007 en 2011

En we gaan gestaag door met uploaden en aanpassen. De fotos van de spaanse vakanties 2011 en 2007 staan er ook alweer op… De ene gewoon geimporteerd, de andere via ajax… Kijken of de modificatie er voor gezorgd heeft dat de kaartjes er in beide gevallen gewoon onder staan…..

Beginpagina » Spanje 2007 en 2011 » Vakanties » 2007 - Spanje, Platja d'Aro
Beginpagina » Spanje 2007 en 2011 » Vakanties » 2011/07 - Spanje, Platja d'Aro
About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.