Spanje 2012

En album Spanje 2012 is een feit… Eens kijken of de kaartjes inmiddels te voorschijn komen onder de fotos… Het probleem schijnt te zitten in de ajax import… Tuurlijk, als iets makkelijk gaat heeft het ergens anders een staartje 🙁

Beginpagina » Spanje 2012 » Vakanties » 2012/07 - Spanje, Platja d'Aro
About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.