Testje kaarten GPS Visualizer …

Na een kort antwoord van de ontwikkelaar van GPS Visualizer dat hij het ook niet precies wist, maar dat er iets met iframes gerommeld moest worden, is het me dan toch gelukt om de oude tracks in WordPress te krijgen 🙂 OK, nog een beetje botte bijl methode, maar het begin is er…

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.