Visjes

Vandaag op pad naar Verduin Cichlids in Oud Verlaat. In de afgelopen tijd een reorganisatie doorgevoerd in de aquaria. Het aquarium in de huiskamer weer opgeknapt. Grind er uit, zand er in. Verlichting weer enigszins gereanimeerd. Oude Belgische stuurcomputer weggehaald. Floramate Dimmertje in gebruik genomen en de verwarming vervangen door een in-line Hydor verwarming die in de slang van het filtersysteem zit. Wat er aan visjes nog over was uit Colin zijn kamer en onze slaapkamer, samengevoegd in de huiskamer. Vervolgens de oude quarataine bak ingericht voor Colin op een nieuw kastje. Maar dat scheelt een hoop ruimte! Van een een-meter-twintig bak naar 60 centimer! Maar straks dus op naar Verduin. Paracheirodon axelrodi / kardinaaltetra voor Colin en nog Labidochromis caeruleus en Melanochromis auratus als maatjes voor de huiskamer tank.

[map style=”width:auto; height: 250px; margin:20px 0px 20px 0px; border: 1px solid black;” address=”wollefoppeweg 107, oud verlaat” marker=”yes” maptype=”OSM” z=”15″]

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"