www.ikgeefbloed.nl
www.ikgeefbloed.nl

Bloed donor

Vandaag maar eens aandacht voor de bloed donors in het land… Ik doe het al jaren, met frisse tegenzin 🙁 De naaldangst wil er maar niet echt uit. Het wordt wel steeds relaxter, maar toch… Dus hierbij een banner voor de bloedbank:

www.ikgeefbloed.nl
www.ikgeefbloed.nl
About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.