GC2YE2E

??? Tja, sommigen zullen in een keer weten wat er bedoeld word… Voor de rest: GC2YE2E is de code van de multi cache die sinds kort in de buurt van mijn werk is. Net even waypoint 1 gezocht om te zien wat voor hint er te vinden was voor de volgende etappe. Dat bleek dus een qrc code te zijn op een paaltje van Liander. Gedecodeerd, moet je de letterwaarde van de eerste drie letters van het bordje bij welkaar optellen en naar waypoint twee gaan. Helaas was die coordinaat niet in het standaard WAG84 systeem, maar in het oude rijksdriehoek systeem en dat kon ik ter plekke niet even omzetten. Nou ja, er volgen meer pauzes 🙂 Dan tot slot nog een plaatje van het hoekaquarium in de huiskamer wat ook weer een beetje aan het opknappen is.

Malawi hoekbak

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.