Clip van de dag

Vanmorgen even snel boodschappen gedaan met de buuf. Voedingsbodem, scheepswrak en hout voor het nieuwe aquarium, Het wandje is af en dus kan onze oude ex Malawi bak, een Juwel Rio 180 een paar huizen opschuiven om daar een nieuw leven te beginnen als tropisch aquarium. Dat verhuizen ging uiteindelijk een stuk eenvoudiger dan verwacht. Met z’n tweeën eerst de bak naar beneden gebracht en over de galerij gedragen. Daarna de onderkast, die overigens meer weegt… Nog wat laatste schoonmaakacties. Het filter weer in elkaar gezet een in de bak gehangen. Deze keer aan de linkerkant. Voedingsbodem, boomstronk en scheepswrak geplaatst. En toen zand erover 🙂

Wachtend op het signaal om met de tuinslang langs te komen om de bak af te vullen nog maar wat spelen met WordPress. Nu een plugin zoeken om Youtube video’s in berichten te zetten. Voorlopig proberen we Nice Youtube Lite, dus… Hier is de clip van de dag:

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.