At the worlds end…

“Er gaat niets boven Groningen!” Hihi, nee inderdaad 🙂 Op verjaarsvisite bij nichtje Caressa. Voor de eerste keer in haar eigen huis met vriend en zoontje. Was best wel een ritje zeg maar… Krap twee uur. In de polder tussen Almere en Lelystad moest in constateren dat het daar inmiddels toch wel op een echt natuurgebied begint te lijken. Afgezien van de pijnlijk symmetrische plaatsing van alle bomen dan… Daarachter bevind zich “de nieuwe wildernis”…  Morgen toch die documentaire maar eens bekijken op het videotheek kanaal.

Viggo

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.