De nieuwe wildernis…

Vanmorgen “de nieuwe wildernis” opgezocht op het videotheek kanaal van xs4all. Hij stond er nog op en ook in HD kwaliteit. Dus snel bekeken. Niet te geloven dat dit gewoon Nederland is en nog een relatief klein stukje land wat nog in mijn leven alleen maar water is geweest! Blijkt daar dus de grootste kudde wilde paarden van Europe te zitten. Afijn, daarna nog maar even een frisse neus halen. Er zit me nog steeds een cache dwars die ik maar niet kan vinden. Misschien dat het daar nu wat kaler is waardoor de cache makkelijker te vinden is. Helaas, niets is minder waar. Onderweg nog wel een nieuwe opgepikt die we onderweg tegenkwamen. “Meepakkertje nr 2” liet zich uiteindelijk nog vrij eenvoudig vinden. De beruchte De Kaag liet zich, wederom, niet direct vinden. Na een snelle check op de coördinaten via de telefoon, sloeg de schrik me alweer om het hart… Hij was vandaag al als niet gevonden gelogd door iemand… Maar… er waren ook wederom nieuwe coördinaten gepost, vanwege een aanpassing. Ook een nieuwe spoilerfoto, die ik toch wel nodig dacht te hebben… We zaten goed, maar wederom onvindbaar. Hoe frustrerend… Maar op het moment van opgeven, viel mijn blik op de cache container… Tja, wat kan ik zeggen… Briljant verstopt… Met een tevreden gevoel naar huis getogen!

De nieuwe wildernis Cover_4web

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.