GC2YE2E
GC2YE2E : Take a cache / breal

Take a cache / break

… is de naam van de Multi cache in de buurt van mijn werk. Vandaag weer een stukje gelopen op zoek naar de uiteindelijke eind locatie. Deze Multi kenmerkt zich toch door de op de waypoints aanwezige qrc code met vraag en nieuwe locatie. Best een wandeling, maar het gaat lekker zo. Ieder dag, in de pauze, weer een stukje verder. Ik ben benieuwd waar het naar toe gaat.

GC2YE2E
GC2YE2E : Take a cache / breal
About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.