Volle maan…

Pfff, het moet echt volle maan zijn… Bij thuiskomst was tornado junior helemaal in zijn element… Drukker en luidruchtiger dan ooit… Maar ja. Een beetje meespelen en de boel proberen te temmen dan maar. Vervolgens opgegeven voor de mad science techniek cursus… “En als de les is afgelopen, kun je thuis gewoon verder experimeteren!” ehhhhhh, dus niet he!!!

MadScience

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.