Mobiele app…

Zo. Een testje met het opvoeren van berichten via de Android app… Tekst gaat zo te zien wel, maar zo eens kijken of het plaatsen van een plaatje ook lukt. Dat zou dan de stapel keien worden die nog op zolder ligt te wachten op plaatsing in het aquarium. Het is het restant uit de Rio 180 en de Rio 240, die inmiddels ontmanteld zijn. Een deel kan nog en nieuw leven krijgen in het huiskameraquariun.

image

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.