Verbannen

Vandaag op mijn werk verbannen naar de flex plekken op de 5e etage. De 4e werd geschilderd. Morgen komt er ook nog nieuwe vloerbedekking, maar dan ben ik er toch niet. Ik mocht nog even mijn laptop van het met platsic afgedekte bureau halen, maar toen werd mijn afwezigheid verder wel op prijs gesteld. Op naar de 5e! Onze carriere zit in de lift! Pfff, alleen de tumbleweeds ontbraken daar. Leek death valley wel. Een klein groepje bannelingen op een verder zo goed als legen etage… Na de lunch waren de schilders klaar en konden we er weer in… Ja… water gedragen verf… Stinkt niet… Ehhhh, DUS WEL!!! Ramen opengezet en weer naar ons eilandje op de 5e. Voor mij is het maandag weer een nieuwe dag.
13911059466840 13911059467271

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.