Rocky Mountains

Vanmorgen eerst naar het open podium op school. De klas van Colin was deze keer aan de beurt om alles aan te kondigen en in goede banen te leiden. Tegen het einde hebben ze ook nog samen een liedje gezongen. Daarna naar het bos voor de, inmiddels, wekelijkse pannenkoek. Tot slot Colin uit school gehaald en samen met Ian naar huis gegaan waar de heren zich verder wel vermaakt hebben. Tussendoor nog even op nummer 34 kijken, want Raimo had eindelijk de vissen voor zijn aquarium gekocht. Guppen en neontetras. Erg leuk zo bij elkaar. Daarna onze huiskamerbak nog van wat extra keien voorzien. Er was nog een boel over na het ontmantelen van de twee andere bakken. En met wat gepuzzel is er inmiddels een flinke rotswand ontstaan in de achter hoek van de bak. Bijna tot het wateroppervlak.

Rotswandje

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.