Anticlimax

Vandaag de problemen opgelost met nieuwe albums! OpaJaap van de WP Photo Album Plus plugin wist me aan de hand van logging en meldingen op het spoor naar de hosting provider te zetten. Daar zouden enige functies niet actief zijn. Opeens dan, want tot voor kort werkte alles gewoon… De problemen leken te zijn ontstaan toen mijn provider me geholpen heeft om de blog direct via het domein pemoco.nl te bereiken in plaats van via de pemoco.nl/blog link… Om een lang verhaal kort te maken: opeens leek de site php 5.5.5 te gebruiken in plaats van 5.3.3. Na dit terug gezet te hebben, had de WPPA+ plugin opeens geen problemen met de instellingen meer en ging gewoon als gevraagd alle thumbnails opniew genereren. Met als gevolg een paar nieuwe albums die er gewoon goed uitzagen! Als bonus, werkte het ef-tee-peeen van de backup ook opeens weer. Dat gaf ook problemen sinds de aanpassing… Waardevolle les geleerd : laat niemand met je instellingen rommelen zonder te vertellen wat er veranderd is en waarom! En vervolgens de aniclimax… De fotos… Het fotorolletje wat nog van zolder kwam rollen, bleek weinig schokkends te bevatten. Zelfs nog minder schokkend dan gedacht. Een paar fotos van het eerste aqurium met net water er in, dus helemaal troebel en wat fotos van het huis aan de overkant, kennelijk gemaakt om de nieuwe telelens te testen…
Daar zitten de fotos in! De fotos

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.