De nieuwe vloerbedekking in de kantoren...

Neeeee………

Vanmorgen op kantoor een geheel nieuwe ervaring van afkeer gekregen… De nieuwe vloerbedekking lag… De gang viel nog enigszins mee, maar de kantoorruimtes zelf??? Wat een ellende… Alles went, zeggen ze, maar dit? Ik weet het niet hoor. Voelt net of je op velcro loopt, bureaustoelen willen niet lekker meer rollen en het is dan misschien hypo allergeen, maar wat het verder met je doet… Het enige pluspuntje wat ik tot nu toe kan bedenken is dat de ruimte nu wel een stuk lichter oogt. Wat dat betreft is het een verbetering ten opzichte van de mosgroene oude vloerbedekking. Een ander nadeel van het kleurtje bleek al snel later… De eerste vlekken zitten er al in…

De nieuwe vloerbedekking in de kantoren...
De nieuwe vloerbedekking in de kantoren…
De nieuwe vloerbedekking in de gangen.
De nieuwe vloerbedekking in de gangen.
About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.