Touran-Touruit
Touran-Touruit

Vakantiepret achteraf

In de pauze, met Kees, vrolijk op weg naar de berekende coördinaten om da cache even te gaan loggen. Beide berekende coördinaten ingevoerd. Lagen toch maar een meter of 80 uit elkaar, dus dat mocht de pret niet drukken. Het eerste coördinaat zag er veelbelovend uit, maar lang en uitgebreid zoeken, leverde geen resultaat op. Dan toch aar naar nummer twee, wat ook eigenlijk voor mij gevoel de goede was. Maar ook daar geen geluk. Op het nulpunt stond wel iets wat niet echt op zijn plaats leek, maar om daar verder onderzoek naar te doen, bleken we toch een bepaald stuk gereedschap nodig te hebben, wat we niet meehadden. Een hint op de site was overigens “bring tools”, maar we hadden meer gerekend op een magneet staaf en een grijpertje. De multi tool hangt toch meestal al aan de broeksriem, dus we dachten voorbereid te zijn. Nu eerst op zoek naar het benodigde stuk gereedschap en dan nog maar eens een nieuwe poging wagen. Wat later, bladerend door de telefoon foto’s, kwam ik nog een gouwe ouwe tegen 🙂 De tekening die Colin na de vakantie op school gemaakt heeft om de vakantie weer te geven. Een vierluik van wat indruk gemaakt had die vakantie… Voor de insiders 🙂

Touran-Touruit
Touran-Touruit
About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.