Officieel orgaan van den nederlandschen bond voor aquariumhouders

Antiek

In navolging tot het opruimen van twee aquaria, ook maar eens gekeken naar de diverse aquarium zaken anders dan glas. Die stapel oude aquariumboeken bijvoorbeeld… “Gids voor de moderne aquariumtechniek” uit … jawel … 1979 … Gloeilampen en bakeliet 🙂 Dan nog wat aquariumboeken met veel plaatjes die misschien nog leuk zijn voor Raimo om door te bladeren. En vervolgens nog drie ingebonden jaargangen van “Het Aquarium – Officieel orgaan van den Nederlandschen bond van aquariumhouders” Jaargang 1 was uit 1930! Eens kijken of we daar nog iemand een plezier mee kunnen doen. Een eerste zoekopdracht gaf al aan dat die bond is overgegaan in NBAT, de Nederlandse Bond Aqua Tera.

Officieel orgaan van den nederlandschen bond voor aquariumhouders
Officieel orgaan van den nederlandschen bond voor aquariumhouders
About Peter Hofman 1487 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.