Albums…

Vandaag weinig nieuws. Vanmorgen Colin naar school gebracht, daarna bij mams gegeten. Vervolgens naar Hoofddorp om een nieuw rijbewijs aan te vragen. Eindelijk dan de moderne credit-card-versie tijd in… Het oude papiertje mag ik volgende week omruilen voor een modern plastic kaartje… Nog even bij vrienden op bezoek geweest en het was alweer tijd om Colin uit school te halen. Hij had weer afgesproken met Ian, dus ik dat was weer een makkelijk middagje. Die twee houden elkaar lekker bezig. Alleen af en toe het geluid even moeten dimmen. In de tussentijd nog wat oude fotoalbums op de blog gezet:

Beginpagina » Albums... » Vakanties » 2006/05 - Tobago
Beginpagina » Albums... » Vakanties » 2011/10 - Malta, Qawra
Beginpagina » Albums... » Vakanties » 2010/10 - Malta, Qawra
Beginpagina » Albums... » Vakanties » 2007/04 - Bonaire
Beginpagina » Albums... » Vakanties » 1988/06 - Egypte rondreis
About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.