"After the Hurricae" concert, Carre, zaterdag 8 februari 2014

Stormachtig

In de loop van de dag nog wat albums overgeheveld van de oude site naar deze blog… Langzaam maar zeker is alles nu wel over. De pagina’s met foto’s die overblijven zijn nog enkele pagina’s met wat foto’s van voor de jAlbum generatie. Dat zijn nog alleen miniplaatsje en niet het overzetten waard. Van die trips zoek ik nog wel in de archieven naar foto’s om ook daar een fatsoenlijk album van te kunnen maken. In de middag, Colin naar mijn moeder gebracht voor een logeerpartijtje. Monique en in gingen naar Carre voor een diner en aansluitend het concert van Ilse de Lange, “After the Hurricane”. Eten in de nok van Carre, vlak onder de koepel. Tussen het diner en het concert nog even naar de hal gegaan om een gesigneerde cd te kopen. Voor het eten wilde we al een cd, maar de vrouw die ze verocht zei dat we maar even moesten wachten, want ze ging nog met een doosje cd’s naar Ilse om ze te laten signeren. Dat hebben we dus maar gedaan. Tot mijn niet geringe verbazing  werd er ook nog vinyl verkocht! Jawel, gewoon ouderwetse langspeelplaten! Het concert was geweldig. Het geluid in Carre is ook perfect. Je kunt echt merken dat het ontworpen is als theater en niet als een of andere muziekfabriek, die het van de techniek moet hebben.

“After the Hurricae” concert, Carre, zaterdag 8 februari 2014

"After the Hurricae" concert, Carre, zaterdag 8 februari 2014

Beginpagina » Stormachtig » Vakanties » 2005/06 - Eurodisney
Beginpagina » Stormachtig » Vakanties » 2009/05 - Malawi - Senga - MacKenzie

2009/05 - Malawi - Senga - MacKenzie

In dit album zitten de fotos van het MacKenzie project in Senga, Malawi. Dit is het schooltje wat door Esther Grant gerealiseerd is en steeds verder uitbreid.
Malawi-MacKenzie-2009-05-06om11u22m24.jpg
Beginpagina » Stormachtig » Vakanties » 1989/06 - Turkije rondreis
Beginpagina » Stormachtig » Vakanties » 1990/10 - Mexico rondreis
Beginpagina » Stormachtig » Vakanties » 2005/07 - Spanje
Beginpagina » Stormachtig » Vakanties » 2006/07 - Spanje
About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.