After the Hurricane concert, Carre, Amsterdam 8 februari 2014

Zandsoep

Vandaag maar eens de foto’s en filmpjes van het Ilse concert uitgezocht en op de externe disk gezet. Nog verbazingwekkend hoeveel foto’s je in een relatief korte tijd kunt maken en er nog naast kunt filmen ook. Het resultaat is 623 foto’s en 8 filmpjes. En er zitten zowaar een aantal erg mooie tussen. Komt vast nog wel een album van op de site te staan. Vanavond eindelijk maar eens het zand uit het Malawi meer in het aquarium gedaan. Na een aantal keer uitkoken in de grote soeppan en uitspoelen, durf ik het nu wel aan. Met name de saulosi moeten een deja vu gevoel krijgen, want die hebben ooit nog in het meer rondgezwommen. Realistischer dan dit kun je een aquarium niet krijgen denk ik. Ik herinner me nog goed de kop die de incheck mijnheer in Malawi trok toen Mike zijn overgewicht op wist te lossen door een zak zand uit zijn bagage te halen.

After the Hurricane concert, Carre, Amsterdam 8 februari 2014
After the Hurricane concert, Carre, Amsterdam 8 februari 2014
Malawi zand
Origineel zand uit het Malawi meer.
About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.