Rijbewijs

Als een van de laatsten was ik nog in het bezit van een papieren rijbewijs. Ik ben bij het postagentschap al eens een jongen tegengekomen die niet wist wat het was, toen ik me legitimeerde 🙂 Maar begin maart zou die dan toch eindelijk verlopen. Vorige week de aanvraag ingediend en nu kon ik hem dan ophalen. Nu ben ik dus ook in het blije bezit van een roze plastic kaartje. Het zoveelste kaartje… Je zag vroeger wel eens een komische scene in een film waarin iemand zo’n hele rits kaartje uit een mapje liet rollen… Nou de werkelijkheid heeft hem ingehaald. Bankpasje, credit cards, rijbewijzen, toegangspasjes van werk en sportclubs, yellowbrick, de fotoclub, de cichliden vereniging, en ga zo maar door. En dan niet te vergeten de onuitputtelijke hoeveelheid duikcertificeringen die PADI weet te bedenken, allemaal bekroond met een plastic pasje. Ik ben er vast nog wel een paar vergeten…

Rijbewijs

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.