De favoriete grot van de verstopvis. Met dank aan Colin.

Batcave ? Capt Caveman ?? Fishcave???

Tja, hoe noemen we het? Na de twee Malawibakken ontmanteld te hebben, pleef er een flinke hoeveelheid keien over. Malawibakken zijn nu eenmaak keienbakken. Dus ik heb het overschot zo goed en zo kwaad mogelijk nog toegevoegd aan de toch al niet geringen hoeveelheid in de hoekbak. Colin stond er op dat er een grot moest komen. “Ja en dan zeker ook nog een model van een gezonken Titanic en een duikertje met luchtbellen…”. Nou dat ging ook weer te ver, maar er moest een grot komen. Schoorvoetend maar toegegeven. Ik had een hoekje wat ik met een plat stuk graniet tot een aardige grot kon omtoveren. Zelfs de kleine stukken steen er nog als portalen naast gezet. Bwehhh, eigenlijk te kunstmatig, maar goed. In de loop van de tijd zou ik het wel weer verschuiven. Maar wat blijkt nu… De verstopvis, ofwel het meervalletje, heeft die grot geadopteerd als zijn huisje. Of meer geclaimed… Hij jaagt alles er uit wat hij er in vindt! Echt humor. Dus Colin heeft onbedoeld een prima teritorium voor zijn verstopvis bedacht en papa zo gek gekregen om het te maken.

De favoriete grot van de verstopvis. Met dank aan Colin.
De favoriete grot van de verstopvis. Met dank aan Colin.
About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.