Beam me up Scotty…

Waar een beamer al niet goed voor is. Na in eerste instantie een poosje naar een postzegel op mijn beeldscherm gekeken te hebben in een poging de 5000 meter schaatsen voor vrouwen te volgen, bedacht ik me opeens dat er in de kast aan de overkant van de gang nog een beamer stond. In eerste instantie nog zoiets tegen de collega’s van “je zou het eigenlijk met de beamer op de muur moeten projecteren…” wat hier en daar wel beaamd werd. Dus opgesprongen en de beamer uit de kast getrokken. Ingeplugd en met z’n allen naar de muur staren!

5000 meter vrouwen Sochi

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.