Camera kalibreren met FoCal.

kalibreren

Vandaag maar weer eens de objectieven kalibreren. Er was een nieuwe versie van FoCal uitgekomen en mijn 18-200 was gerepareerd waarbij de hele zoom kolom opnieuw is opgebouwd. Dus, statief opgehaald, referentie tekening opgehangen en klikken maar. Zowel de 80-400 als de 18-200 hadden iets van aanpassing nodig. In het vervolg liggen de wazige foto’s dus niet meer aan de camera, maar echt aan mezelf 🙂 Weer een smoes minder.

Camera kalibreren met FoCal.
Camera kalibreren met FoCal.
About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.