Vamos a la playa

Dag een van de schoolvakantie. Wat te doen. Jolanda, Wim en Yann gingen uitwaaien op het strand. Bleken naar Castricum te gaan. Wij gaan meestal naar Bloemendaal. Later liet ze nog weten ook wel naar Bloemendaal te komen, dus moest ik ongepland ook naar het strand. Colin had in ieder geval zin, dus op naar het strand. Het bleek daar prima weer te zijn en we konden lekker over het strand banjeren. De metaaldetector deed zijn werk, detecteerde metaal. Helaas alleen maar een paar kleine stukjes ijzer en geen waardevolle goudschatten. De schep werd meer gebruikt voor het lanceren van zand en schijnaanvallen op elkaar, ondanks veel aandringen om niet zo in de rondte te slingeren. Aansluitend bij Floor een bordje kibbeling voor mezelf en een bordje vispatatjes voor Colin gehaald en op het bankje naar binnen geschoven. Toen even naar huis om de pan met kippensoep te halen en die naar oma Schouwenaar te brengen. Die is net ontslagen uit het ziekenhuid na een operatie aan haar knie.

TheBeach

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.