Dagje ARTIS

Vandaag lekker dagje Artis. Met z’n zessen. Monique, Jona en Heidi zijn ook naar Artis gekomen. Monique half als werkbezoek om te zien of het iets is om met school naar toe te gaan.  Op de snelweg elkaar zien rijden, ieder een eigen route genomen. Ik de route die ik altijd neem, Monique op de TomTom. Was ze toch net even eerder. Jona en Colin zijn meteen naar elkaar gegaan en zijn niet meer bij elkaar vandaan geweest. Heidi bleef veilig bij mama. Ze was ook een beetje ziek, maar wilde het dagje Artis voor geen goud uitstellen geloof ik. Nou ja dan af en toe maar even een rustpauze zodat ze languit op een bankje kon liggen. De highlights vandaag waren toch wel de gorilla’s. Die waren erg actief. De zilver rug werd aldoor uitgedaagd door een ander uit de groep. Wat doe ja dan als uitdager. Je prikt in de kont van de baas en likt aan je vinger… Ehhhh… Wat later, buiten moest de baas even een grote boodschap doen. En hoe doet een zilver rug dat? Nou, hij kakt in zijn hand en legt het netjes op de grond… Zo blij dat ik geen Gorilla ben en dat we in de evolutie een flinke sprong gemaakt hebben. Dag afgesloten bij de Patatza(a)k.

ArtisKaartjes

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.