Dagje “rust”…

Maandag naar het strand, dinsdag dagje Artis, woensdag het Rijksmuseum en nog Only Friends… Lekker bijkomen deze vakantie 🙁 Dus vandaag maar een dagje rust dan. Eerst lekker uitslapen en daarna verder op de bank hangen. Maar er waren ook nog wat uitgestelde klusjes 🙁 De zolder is nog steeds een puinhoop. Dus de oude stellingen maar in stukken gezaagd om daar lage stellingen van te maken die onder het schuine dak kunnen staan. Meteen gevuld met de zooi die links en recht op zolder zwierf. Ondertussen meteen uitwieden en weggooien wat echt weg kan. Dan ruimde al flink op. Toen kwam ik ook de lange platen spaanplaat tegen die onder het vorige waterbed gezeten hadden. Die staan al tijden op zolder te wachten om tot kastplanken in de kast onder de trap verwerkt te worden. Zucht… Meteen maar door dan. Dus een stelling op zolder en wat klastplanken verder kon ik eindelijk op de bank in elkaar zakken. Ehhh, niet dus. Zoonlief had zichzelf lang genoeg vermaakt vondt hij en kwam met het tafelvoetbalspel aanzetten: “papsie… zullen we…”. Nou, een paar spelletjes dan. Toen waagde de baas ook nog te bellen (KPN, niet Monique) met problemen met de CACTI server. Geduldig aangehoord en vriendelijk verteld dat ik eigenlijk op vakantie was. Toch nog even “ingebeld” en wat overleg gepleegd met een collega. Deze week schijnt iedereen, of ziek, of met verlof, of op cursus te zijn. Prima planning! Kon er weinig aan toevoegen, dus maar weer afgesloten.  Nog even met Colin bij oma Tiny langs en dan nu toch eindelijk gestrekt op de bank.

ZolderStelling

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.