Cache Ei

Vandaag nog maar een paar caches in de buurt gedaan. Het was weer een dag van het jaar waarop nog geen caches gevonden waren. Rond Zwanenburg zijn er nog genoeg te vinden. Ook een paar in het nieuwe park, wat nog redelijk in aanbouw is. Onder eenbruggetje vonden we een koker met nog twee travel bugs. Iets verder bij een bankje nog een ingenieus verstopt nano kokertje. Een van de travel bugs bleek al tien jaar onderwegte zijn en had als doel om weer naar huis te gaan. Het verzoek was om de tb richting Voorschoten te brengen en hem daar in GCHWG6 “passevrucht het 6e ei van pino” te droppen. Voorschoten is niet al te ver, dus morgen eerst maar eensdie kant op voor we naar de verjaardag van Lex gaan. Wel even de tb eigenaar een bericht gestuurd dat we de tb gingen brengen. Zou een beetje sneu zijn als hij 5 minuten later weer opgepikt wordt en op weg gaat naar verweggistan! Ook een notitie bij de tb gedaan dat dit zijn eindbestemming is en het verzoek hem te laten liggen. Nu op naar de Gourmet. Eindelijk heeft Colin dan zijn zin weer een keer…

Colin blij

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.