Cache Ei 2

Vandaag dan eerst op weg naar het zesde ei van pino om het reis ei weg te brengen. De auto “geparkeerd” op een paralelweg van de A4 en een korte wandeling gemaakt onder de A4 door naar… een bruggetje 🙂 De TB kwam onder een brug vandaan en wordt nu weer onder een andere brug achtergelaten. Hier ook nog drie andere travel bugs opgepikt. Zo zie je nooit een tb, dan opeens 5 in een weekeinde. Rest van de middag bij Lex op zijn verjaardag doorgebracht, waar ik, ondanks mijn “no I will not fix your computer” shirt toch weer aan de bak kon 🙂 Gelukkig vind ik dat niet zo erg. Later die middag las ik nog een bericht van de eigenaar van het reis ei, dat hij erg blij was dat hij de tb weer terug had na ruim tien jaar van huis geweest te zijn en daarin zo’n 57000 kilometer afgelegd te hebben!

Reis Ei afstand

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.