Grrrrr……

Na bij een vriend een doos vol met sleutels voor kasten, paaltjes, hekken en meer van dat soort spul opgehaalde te hebben, in de pauze weer eens naar de cache die we nog moesten loggen. Blijkt er dus gewoon GEEN ENKEL driehoeksleuteltje te passen!!! Allemaal te klein 🙁 Dus onverrichterzake weer terug. Nu maar eens het groffe geschut proberen. Ik weet nog iemand die misschien wel de goede sleutels heeft. Verder ingeschreven op het nog te maken jubileum fotoboek van school.

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.