Brrrrr……

Het blijft niet mijn favoriete hobby: bloed geven. Maar het is voor het goede doel en die angst voor naalden zal toch wel eens overgaan… Voorlopig nog niet dus. Brrrr, brrrrr en nog eens brrrrrrr. Heb twee keer mogen spijbelen vanwege de haai die ik op mijn schouder heb laten tatoeëren. Maar nu mocht ik weer. En eigenlijk ging het net zo goed als altijd. Tot halverwege… Toen begon mijn lichaam hebberig te worden. De doorstroming werd minder en minder. Fanatiek knijpen in het stress balletje om de boel op gang te krijgen. Langzaam maar zeker ging het weer beter en de laatste 100 milliliter spoot er uit. De volgende foto is niet voor de watjes:

Bloed geven blijft "leuk"

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.