Comomeer

Vanwege een cursus de rest van de week, mijn roostervrije dag van vrijdag maar gewisseld met vandaag. Dus vandaag een ongewone vrije dag. Best wennen. Hele dag het vrijdag gevoel, wat weer vervelend is, omdat er morgen toch gewoon wat gedaan moet worden, maar verder lekker de hort op. Het is goed weer, dus op naar het comomeer! Dit comomeer bevindt zich in de buurt van Zilk/Noordwijk en is een recreatieplas genaamd “Oosterduinse meer”. Om de plas liggen nog wat caches die ik nog niet had, dus die moeten gevonden worden. De eerste was snel gevonden op een toch wat dubieuze plek… De tweede liet zich minder makkelijk vinden. Die bleek boven in een boom te zitten op een wel erg leuke plek. Via de omweg naar huis, nog eentje opgepikt langs de duinen daar. Daarna weer richting het dorp om Colin uit school te halen.

Vogeltje...

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.