En bedankt he…

Pff, wat een dag. De cursus is behoorlijk bewerkelijk. Niet eens echt moeilijk maar op de een of andere manier zijn we behoorlijk bezig. Na een volle dag kijken hoe wpars gemaakt worden om vervolgens drie commando’s uit te voeren en ze weer weg te gooien, direct door naar het zwembad van Only Friends. Een paar sessie onder water met jongeren met een beperking. Wat blijkt : staan we opeens in het clubblad. En bedankt he Esther! Leuk stukje, maar die foto… had niet gehoeven hoor!

ClubBlad

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.