En bedankt he… 2

Vandaag iets erg vervelend ontdekt. Van daar de titel. Maar goed, het leven gaat door… Vandaag de laatste cursusdag. Dus de laatste keer een lekker ontbijtje klaar als ik op locatie kom. We liepen nogal voor op schema, dus met een beetje geluk zijn we vanmiddag al klaar. De Versioned rootvg workload partitie liep inderdaad snel. We hebben de boel een beetje gerekt tot de lunch, maar daarna lekker naar buiten. Op naar de AWD (Amsterdamse Waterleiding Duinen), want daar lag ook nog een vlekje weg te werken. Eerst even lekker door het duingebied wandelen alvorens de cache te gaan zoeken. Er waren verbazend veel hertjes op pad. Lekker aan het grazen. Weer bij de uitgang, op zoek naar de cache. Het zocht niet echt lekker, want er was genoeg publiek. Maar toch vrij simpel het doosje kunnen vinden en loggen. Nu op naar het weekend. Een korte deze keer, want normaal gesproken ben ik vandaag gewoon de hele dag vrij.

image

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.