NSS

Nucleair Security Summit… De halve randstad plat, omdat er een paar wereldleiders samen gaan praten over radioactieve meuk die overal nog rondslingert. A5 dicht, zodat de bobo’s snel vervoerd kunnen worden. A4 gedeeltelijk dicht om dezelfde reden, A44 dicht in een richting, ook… Alles bij elkaar viel het reuze mee. Nog nooit zo’n rustige spits meegemaakt. Veel mensen kennelijk toch thuis blijven werken. Hoorde dat we 2000 vpn verbindingen actief hadden vandaag, te vergelijken met een drukke vrijdag. Blijkt een kennis dus overal vooraan te staan! Wat fotos geleend voor de volgende combi:

NSS vierluik

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.