Nul dag

Vandaag weer een nul-caches-dag. Kees was in Amsterdam dus we zijn in de pauze nog maar eens door de buurt gaan struinen op zoek. De kunstig verstopte cache hadden we niet kunnen vinden en we hadden nu niet de puf om er nog eens te gaan zoeken. Hij had dan ook een moeilijkheidsgraad 5 en terrein 3,5 waarde (beiden uit max 5) dus…. Dan maar die andere… Ook nog moeilijkheid 4,5. Maar na wat heen en weer neuzen, kon Kees hem dan toch te voorschijn toveren. En als je hem dan eenmaal hebt is hij vervolgens niet meer te missen…

Lukt het Kees

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.