Hoofdpijn

Na weer een dagje stevig doorwerken aan KPN schoon had ik een flinke hoofdpijn ontwikkeld 🙁 Aansluitend nog naar Only Friends. Daar aangekomen maar besloten niet het water in te gaan. Boven water is ook voldoende te doen om te helpen en er waren verder instructeurs genoeg voor onder water, dus dat was geen probleem. Toen de laatste ploeg onder gedoken was, maar op huis aan gegaan. Wel langs de lange weg, want vandaag had ik nog een nul dag wat betrfet geocachen en er was nog een carpool cache bij vinkeveen te vinden, dus dat was goed te doen. Ter plekke toch nog even moeten zoeken voor de cache zich liet vinden. In de auto het rollertje in zitten vullen. Ook nog even neutraal in de auto zitten wachten tot het politiebusje weer verdwenen was, maar toen de cache weer teruggeplaatst en op naar huis.

Paaltje

About Peter Hofman 2229 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.