The day before…

Vanmorgen eerst mijn collega gefeliciteerd. Dat is makkelijk te onthouden, want die is dus een dag voor Colin jarig. Hij had toen het onzalige idee dat ons kind naar hem vernoemd moest worden als het ook vandaag geboren zou worden. Dat heeft Monique dus nog net even uit kunnen stellen 🙂 Vervolgens de taart voor morgen gehaald bij de banketbakker. Daarna nog de uitdeelcadeautjes voor maandag gehaald bij de chocoladeapotheek. ‘s middags toch nog maar even de buitenlucht in. Op naar de duinen waar nog wat geocaches lagen. Een lekker wandeling gemaakt en twee caches op kunnen pikken. Teven weer een nul-dag weggewerkt. Triggerfish junior wilde maar naar huis, want die was moe… Maar niet te moe om te dollen tussendoor, dus dat was ook aanstellerij. Dus op naar de auto en richting huis. Wat we niet verteld hadden was dat we niet naar huis gingen, maar uit eten bij EetZe in Aalsmeer. In eerste instantie begon hij te pruttelen dat we “weer niet naar huis gingen, maar toen hij doorkreeg welke kant we opgingen was het opeens goed. Lekker gegeten en nu lekker op de bank hangen.

Castricum

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.