Lang zal hij leven…

Nou, het is zover, Colin is 11 geworden! Gisterenavond nog de speurtocht uitgezet. Weet niet meer precies wanneer het begonnen was, maar tegenwoordig moeten de cadeaus verstopt worden aan het einde van een speurtocht. Dus, via “Kijk op de wc en doe meteen een plas” -> “kijk in de wasmand” -> “kijk in de drank krat” -> “op het grote aquarium” -> “onder de bank van papa” naar “Mmmm, toch maar bij het hoofdeinde van je bed…” vondt hij dan zijn cadeau: een Furby, ja een FURBY! Met de toevoeging “we hopen dat hij net zo lastig voor jou wordt, als jij voor ons…” heeft hij zijn knuffel uitgepakt. Van oma kreeg hij later nog de langgezochte K’nex Turbo robot en verder een heleboel bart smit bonnen en nationale cadeaubonnen. Hij is weer vreselijk verwend.

Colin 11 jaar

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.