Rietveldschool 50 jaar jubileumboek

Rietveld fotoboek

De Rietveldschool bestaat dit jaar 50 jaar en daarom zijn er al diverse activiteiten gepland en geweest. De groepsfoto met alle leerlingen bijvoorbeeld. Nu is er ook een fotoboek gemaakt over 50 jaar Rietveldschool. Colin komt ook een aantal keer in het boek voor 🙂

Rietveldschool 50 jaar jubileumboek
Rietveldschool 50 jaar jubileumboek
About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.