Het moet niet gekker worden…

Ondanks de gewenste Bart Smit bon leek het ons toch leuker om een cadeau voor Yann te kopen. Dus op naar Bart Smit, maar wat koop je voor een jongen van 13 met down en een verstandelijk leeftijd van 4 of 5? Lastig. Je ziet een grote vent, maar je moet eigenlijk een peutertje zien. Dan toch maar de bon, dan kan hij zelf iets bij elkaar sparen. Maar waar valt mijn oog opeens op… Nerf! Maar… Voor meisjes… rose/paars ipv oranje/grijs. Neeeeee. Het moet niet gekker worden. De darts lijken wel lippestiften 🙁

MeisjesNerf

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.