Marken

Vandaag vierde Yann zijn 13e verjaardag in Monnickendam. Aangezien Zowel Monique als Colin nog nooit op Marken waren geweest, leek het me leuk om voor de visite nog even over Marken te wandelen. Dit meteen gecombineerd met wat geocaches die daar lagen en een dag als vandaag zonder gevonden caches… Drie gezocht, drie gevonden. Samen met een leuke dag op Marken! Daarna naar de verjaardag van Yann. Hij was erg blij met zijn Bart Smit bon en Colin, Bart en Yann hebben verder de hele middag leuk gespeeld met de X-box, iPad en zowaar nog wat traditionele spellen!

Marken

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.