Vroeeemmmmmm……

Hehehe, dank zij ome Joop heb ik een adresje gevonden wat wel iets aan de ecu van de auto kan doen. Kennelijk is het, ondanks de OBD2 tune blokkade van de ecu toch mogelijk om door middel van een zogenaamde piggyback, de auto iets te kietelen. 16PK meer vermogen en 22NM meer koppel, door het inpluggen van een klein kastje wat vooraf geprogrammeerd wordt aan de hand van de huidige waardes in het motormanagement systeem. Plug in auto, map downloaden, schijnt opgestuurd te worden naar Zwitserland waar de optimale instellingen berekend worden aan de hand van de huidige instellingen en de piggyback wordt geprogrammeerd met de nieuwe waardes ut Zwitserland. Morgen maar snel bellen voor een afspraak!

VTune piggyback

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.