Selfie

Vandaag de duikzaterdag bij Only Friends. Eigenlijk volgende week, maar in verband met het paasweekeinde, een week naar voren gehaald. Wim en Jolanda wilden gaan duiken met Bas en misschien zijn moeder en om problemen te voorkomen, ben ik ook gekomen, omdat er soms een instructeur aanwezig dient te zijn in dit soort gevallen. Colin en Monique kwamen ook mee. Bas en Colin hebben nog leuk een paar keer overgegooid met het torpedotje. Aan het einde maar eens een keer een selfie gemaakt. Is vast nog redelijk uniek, de onderwaterselfie. Anyways, aansluitend nog even naar het strand gereden om bij Floor wat vis te halen.

Selfie

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.