Lekker kwasten

Vanmorgen even naar oma Tiny om nog wat schilderwerk af te maken. Van de schutting naar buurvrouw Greet moest nog een stuk tussen de laatste paaltjes weer netjes groen gemaakt worden en de schotten vanaf het huis moesten nog in de bruine beits gezet worden. Samen met de kleindochter van een schilder lekker aan de kwast gegaan. Gelukkig niet al te veel lichaamsdelen mee geschilderd dus dat viel weer mee. Aansluitend op verjaarsvisite bij Demi.

Kleindochter van een schilder

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.