Kiki, Kaylee, Bram, Colin

Monkey trail

Zo heet het nieuwe parcours van FunForest in het Amsterdamse bos. Dit seizoen voor het eerst. Speciaal voor de kids  van 10 tot 12 jaar, om en nabij, nog mede afhankelijkheid van grootte. Net als de speedrunner, worden de aapjes op de grond al gezekerd aan een doorlopende veiligheidslijn. Die loopt lang het hele parcours en eindigt pas als ze weer op de grond staan. Dit in tegenstelling tot het volwassene gedeelte, waar je pas boven op de toren definitief gezekerd wordt. Vandaar dat op dat deel ook een volwassene per 4 kinderen mee moet. Het monkey trail is alleen toegankelijk voor kinderen en is wat uitdagender dan de speedrunner en lijkt veel op de volwassene banen, maar dan van grond toto grond gezekerd. Het voordeel is dat papa en mama relaxed op de grond in het zonnetje kunnen zitten 🙂 De aapjes hebben zich prima vermaakt en ondanks wat ziekmeldingen, was het toch nog een gezellig ploegje. Bedankt Kiki, Kaylee en Bram!

Kiki, Kaylee, Bram, Colin
Kiki, Kaylee, Bram, Colin
About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.