Winterbandjesruil

Pfff, eindelijk er toe gekomen om de winterbanden maar weer te vervangen door de gewone (zomer)banden.  Was nog niet echt een lekker klusje met de gekneusde pols die ik zaterdag heb opgelopen. Maar met behulp van twee pomp-krikken en een beetje beleid was het eigenlijk weer zo gebeurd. Als klap op de vuurplijl en om in stijl te blijven, op de galerij nog mijn enkel verzwikken 🙁 Vandaag de nieuwe airbrush binnengekregen, zelfs voor de modellen van de V1 en de V2 die ik er mee wil gaan camoufleren. De duitse WO2 camouflage kleuren had ik ook al binnen, dus u is het wachten op de modellen. De V2 wordt vervolgens nog even op de foto gezet bij een cache genaamd “The Blitz“. Die plek was de plek waar vandaan de eerste V2 raket op Londen afgeschoten werd. In Londen is een tweede cache “The Blitz“, je raadt al, waar die eerste V2 raket is neergekomen. Het plan is om ook die cache nog te gaan bezoeken en het V2 model ook daar op de foto te zetten. Dat bezoek moet gecombineerd worden met een bezoek aan Bletchley Park, de plek waar in de oorlog de gecodeerde berichten van de Duitsers werden ontcijferd. Dit is het beruchte “Station X

Airbrush

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.